У Києві ввели нові спецперепустки через масові підробки

4102 0
Цивільні особи, громадські організації, благодійні фонди, спілки, об’єднання, групи зазначеними перепустками забезпечуватися не будуть.
КИЇВ. ФОТО: КМДА

КИЇВ. ФОТО: КМДА

Столиця з 1 вересня ввела в дію спецперепустки нового формату. Про це повідомляють у Київській міській військовій адміністрації. 

«Причина – підробка документів та порушенням порядку пересування під час дії комендантської години. Саме тому нові перепустки матимуть складнішу систему захисту», – пояснюють там.

У Комендатурі міста наголошують: цивільні особи, громадські організації, благодійні фонди, спілки, об’єднання, групи зазначеними перепустками забезпечуватися не будуть. 

Читайте також: Київ придбає пересувні мобільні котельні як резервне джерело тепла на випадок позаштатних ситуацій взимку 

Крім того, містян просять дотримуватися правил комендантської години та режиму світломаскування. Комендантська година в Києві триває із 23:00 до 05:00. А закладам громадського харчування дозволено працювати до 22:00.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!