У Києві заборонили роботу дитмайданчиків у торгових центрах

991 0
Рішення продиктовано російською атакою на торгово-розважальний центр у Кременчуці.
Фото: Big Kyiv

Фото: Big Kyiv

У Києві військова адміністрація ухвалила рішення про заборону роботи дитячих і розважальних майданчиків на території торговельних центрів. Про це повідомила речниця Державної служби з надзвичайних ситуацій у місті Києві Світлана Водолага, передає Укрінформ. 

«Наразі ухвалене рішення військовою адміністрацією, тобто вже є заборона на роботу дитмайданчиків, якихось розважальних майданчиків саме у торговельних центрах. Порада від рятувальників − не користуватися за можливості такими об'єктами, краще скористатися тими, де є укриття, або де воно є поблизу», − уточнила вона.

Читайте також: Після ракетного удару в Кременчуці столичні ТРЦ змінили правила роботи

Нагадаємо, 27 червня росія завдала ракетного удару по ТРЦ у місті Кременчуку на Полтавщині. На момент обстрілу у приміщенні торгового центру перебували більше тисячі людей. 

Служба безпеки України збирає докази, які підтверджують, що окупанти свідомо вчинили кривавий воєнний злочин. Дані свідчать, що запуск ракет типу «Х-22» відбувся зі стратегічних бомбардувальників «Ту-22М3», які злетіли з військового аеродрому «Шайковка» у Калузькій області. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!