У Києві закликають підприємців відновити прокат велосипедів та електросамокатів

910 0
Це може стати хорошою альтернативою громадському транспорту.

Міська виконавча влада Києва закликає підприємців, які у довоєнний час надавали послуги із прокату електросамокатів та велосипедів, відновити роботу. За словами першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника, місто поступово оживає, починає працювати бізнес, організації та установи. У Київ повертаються містяни, які виходять на роботу, водночас громадський транспорт працює ще в обмеженому режимі, його рух організували у тих місцях, де можна це зробити. 

«Альтернативою для переміщення на коротких відстанях можуть стати самокати та велосипеди. Тому я закликаю бізнес розглянути можливість повернення на вулиці столиці прокатного транспорту та надавати послуги з велопрокату та прокату електросамокатів», – каже він.

Читайте також: Укрзалізниця запускає повноцінний кільцевий маршрут електрички в Києві

Додамо, що в місті вже відновили навчання в онлайн-форматі, запустили роботу Центри надання адміністративних послуг, відкрили Південний міст для громадського транспорту. Також поступово відновлює роботу малий бізнес.

Нагадаємо, що «Укрзалізниця» подовжує маршрут електрички сполученням Дарниця – Святошин повноцінним кільцем навколо Києва. Поїзди з Дарниці у напрямку Видубичів (за годинниковою стрілкою) вирушатимуть щогодини з 06:10, останній рейс о 18:10. Поїзди з Дарниці у напрямку Троєщини (проти годинникової стрілки) вирушатимуть щогодини з 06:15, останній рейс о 18:15. Останні рейси в обидвох напрямках прямуватимуть до станції Святошин.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!