У Києві посилять контроль над дотриманням режиму тиші

1327 0
Так, забороняють видовища з використанням піротехнічних виробів, гучні спів та музику.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Голова Київської міської військової адміністрації Микола Жирнов видав окреме доручення про дотримання режиму тиші. Про це повідомляють у військовій адміністрації.

«Голова Київської міської військової адміністрації Микола Жирнов видав окреме доручення про дотримання режиму тиші, зокрема, заборону видовищ із використанням піротехнічних виробів на території столиці, а також гучного співу, трансляції розважальної музики з використанням звуковідтворювальної апаратури», – пояснюють у відомстві.

Також заборонено користуватися іншими гучномовними установками.

Читайте також: Київ пропонують сполучити веломаршрутом з Бучею та Ірпенем 

Як йдеться в документі, в умовах широкомасштабної збройної агресії російської федерації на території України та очікування ракетних ударів недотримання режиму тиші негативно впливає на психоемоційний стан мешканців Києва. 

Нагадаємо, про те, як зафіксувати руйнування майна, яке пошкодили окупанти під час повномасштабного вторгнення, читайте тут. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!