У Києві запустили новий трамвайний маршрут. Загалом у місті курсує 57 трамваїв

1495 0
Також на маршрути вийшли приватні перевізники.

У Києві запустили трамвайний маршрут №28Д від вулиці Милославської до станції метро «Позняки» з інтервалом руху 20 хвилин. Про це повідомляють у Київській МДА. 

Загалом місто постійно розширює мережу громадського транспорту. Станом на сьогодні в Києві діють:

  • 62 автобусних маршрути загальною кількістю 137 автобусів;
  • 12 трамвайних маршрутів загальною кількістю 57 трамваїв;
  • 14 тролейбусних маршрутів загальною кількістю 35 тролейбусів.

 

Крім того, приватні перевізники здійснюють перевезення на 52 маршрутах загальною кількістю 250 автобусів. Інтервал руху становить 20 хвилин. Із актуальним переліком громадського транспорту міста можна ознайомитись за посиланням

Читайте також: У Києві знову ремонтують дороги

Нагадаємо, з 15 квітня на «синій» та «зеленій» гілках метро в Києві відновили рух поїздів по обох коліях. На «червоній» гілці по обох коліях рух буде між станціями «Академмістечко» та «Шулявська» та по одній – між станціями «Шулявська» та «Театральна». Орієнтовний інтервал руху на всіх гілках становить 30 хвилин.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!