У Києві затримали чоловіка, який побив львівського співака Dzidzio

3280 0
Ним виявився іноземець.
фото: liza.ua

фото: liza.ua

Прокуратура Києва повідомляє, що чоловік, який торік у грудні напав на львівського співака Dzidzio у Києві на Подолі, розшуканий і затриманий.

Ним виявився громадянин іншої держави, повідомляють у прокуратурі. Обвинувальний акт щодо зловмисника за ч. 2 ст. 296 КК України скерований до Подільського районного суду Києва для розгляду по суті. За вчинене йому загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Читайте також: «Dzidzio перший раз»: секс, наркотики та галицьке село

Місцеперебування інших осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення, встановлюється.

Нагадаємо, 28 грудня 2018 року у Києві, перед ефіром на станції Хіт ФМ невідомі побили львівського співака Dzidzio (Михайла Хому). Тоді Михайла Хому госпіталізували до лікарні з розривом барабанної перетинки. Відтак, він скасував заплановані концерти.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!