У Києві знову ремонтують дороги

966 0
Також столичні комунальники працюють у Київській області.

Дорожні служби Києва здійснюють ремонт доріг. Про це повідомляє мер Києва Віталій Кличко. 

«Дорожні служби здійснюють ремонти доріг, де це вкрай необхідно – там, де утворилися вибоїни та ями після зимового періоду. Плани з капітальних та поточних ремонтів довелося дещо відтермінувати. А роботи з аварійного ямкового ремонту тривають у всіх районах міста. 

Зокрема, техніка та бригади «Київавтодору» працюють на вулицях: Чорновола, Омельяновича-Павленка, Солом‘янській, Леся Курбаса, Верховинній, Кільцевій дорозі, Малевича, Констянтинівській, на площі Перемоги та в Тверському тупику», – наголошує він. 

Читайте також: Росія планувала захопити лівий берег Києва під виглядом стратегічних військових навчань

Крім того, працівники «Київавтодору» разом зі столичними рятувальниками та волонтерами також допомагають у відновленні зруйнованих російськими окупантами містечок під Києвом. Наприклад, у Гостомелі останніх два дні працювали 20 одиниць спецтехніки з фахівцями зі столиці, а у Бородянку спрямовано 106 одиниць техніки, 140 волонтерів, залучено 609 чоловік особового складу київського управління ДСНС.

Нагадаємо, з 15 квітня на «синій» та «зеленій» гілках метро в Києві відновлять рух поїздів по обох коліях. Орієнтовний інтервал руху на всіх гілках становитиме 30 хвилин. Для перевезень пасажирів метрополітен працює з 07:30 до 19:00.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!