У Києві зросла захворюваність на грип та ГРВІ

751 0
Захворюваність серед школярів зросла на 5,1%.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

У Києві зросла захворюваність на грип та ГРВІ. Про це повідомили в ДУ «Київський міський центр контролю та профілактики хвороб МОЗ», передає КМДА. 

«У столиці за 50-й тиждень 2022 року зареєстровано 9394 нові випадки захворювання на грип та ГРВІ, зокрема і на COVID-19. Рівень захворюваності нижчий епідемічного порогу на 60,3%. Наразі показник захворюваності становить 317,1. Загалом у Києві спостерігається зростання захворюваності на 2,8% порівняно з попереднім тижнем, що відбулося за рахунок дорослого населення. Зокрема, дітей захворіло – 5286 (майже на рівні минулого тижня), дорослих – 4108 осіб (зростання на 7%)», – пояснили там. 

Читайте також: Що робити, якщо потрібна медична допомога, але немає зв’язку. Відповідь МОЗ

У структурі захворюваності діти становлять 56,3% від загальної кількості, а на попередньому тижні – 58,8%. Захворюваність серед школярів зросла на 5,1%. Зокрема, серед школярів зареєстровано 2801 випадок.

Порівняно з попереднім тижнем зросла госпіталізація дорослого і дитячого населення. До медичних закладів за останній тиждень госпіталізовано 299 осіб, із яких 126 – діти.

Нагадаємо, у застосунку «Дія» з’явилася нова послуга, що дозволяє додати до документів сертифікат про четверту дозу вакцини від Covid-19. Скористатися підтвердженням можна в Україні та за кордоном.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!