У київській багатоповерхівці вибухнув акумулятор та спричинив пожежу

1171 0
Рятувальники евакуювали 10 людей.
Фото: Головне управління ДСНС в м. Києві

Фото: Головне управління ДСНС в м. Києві

У київській багатоповерхівці вибухнув акумулятор та спричинив пожежу. Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС в м. Києві. 

«10 грудня о 16:50 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що на вул. Паньківській, 20, що у Голосіївському районі столиці, у 24-поверховому житловому будинку стався вибух. На місце події прибули вогнеборці найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. По прибуттю бійці встановили, що в одній із квартир на 13-му поверсі, яка використовувалася під офісне приміщення, сталося коротке замкнення електромережі з наступним горінням та вибухом гелевого акумулятора», – пояснюють рятувальники.

Читайте також: Німеччина надасть Україні близько 500 електрогенераторів

Пожежу ліквідували, однак через вибух з будинку довелося евакуювати 10 людей.  Крім того, внаслідок вибуху вилетів склопакет, пошкоджені меблі, побутову техніку, закопчені стіни та стеля. Також біля будинку пошкоджений поруч припаркований автомобіль. Обставини події встановлює слідство.

Нагадаємо, внаслідок вибуху газового балону в кіоску з виготовлення їжі швидкого приготування у Києві постраждали 5 людей.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!