У Київській області оголосили конкурс проєктів відбудови приватних будинків

1775 0
Прийом робіт триватиме до 27 липня.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Київська обласна військова адміністрація оголошує архітектурний бліц-конкурс «Відбудуємо приватні будинки мешканців Київщини разом». Про це повідомляють в ОВА. 

Мета конкурсу – створення умов для забезпечення оселями тих сімей, чиї домівки були зруйновані внаслідок російських обстрілів і ракетних ударів. До участі запрошуються: архітектори, архітектурні бюро та майстерні, проектні організації, будівельні і підрядні організації.

«Очікується представлення оптимальних проектів приватних садибних будинків загальною площею 70-90-120 м2. Архітектурно-будівельні рішення мають відповідати можливостям швидкого будівництва та сучасним вимогам щодо енергоефективності будівель», – додають у відомстві. 

Читайте також: Уперше в історії ЗСУ для жінок створять уніфіковану військову форму

Ресєтраційна форма для участі у конкурсі доступна за посиланням

E-mail для відправки заявок на участь: [email protected]

Прийом робіт триватиме до 27 липня 2022 року. Оголошення результатів конкурсу заплановано на 29 липня. Переможці отримають можливість долучитись до відбудови пристоличного регіону та реалізувати власні проекти.

Нагадаємо, на Київщині створять реабілітаційний центр для військових та цивільних.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!