На Київщині відкрили тимчасовий міст. Він з'єднає столицю з Бучею, Гостомелем та Ірпінем

1335 0
Міст у Романівці дозволить доставляти гуманітарну допомогу і будматеріали.
Зруйнований міст через Ірпінь/фото з відкритих джерел

Зруйнований міст через Ірпінь/фото з відкритих джерел

У селі Романівка Київської області відкрили тимчасовий насипний міст, що з'єднає міста Ірпінь, Буча, Гостомель, Ворзель з Києвом. Про це повідомляє заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко. 

«Ірпінь, Буча, Гостомель, Ворзель – від сьогодні відкрито тимчасовий насипний міст в Романівці, що поєднає міста з Києвом. Роботи тривали 5 днів і велися цілодобово. Відтепер доставку гуманітарної допомоги та будівельних матеріалів до визволених від російської окупації міст будемо робити швидше», – наголошує він. 

Читайте також: У Київській області виявили ще одну братську могилу вбитих росіянами українців

Протяжність насипного тимчасового мосту – 245 м, а ширина – 9 м. Для його побудови використали понад 9 000 тонн насипних матеріалів.

Нагадаємо, що у Києві відкрили Південний міст, який більше місяця працював тільки для спецтранспорту та громадського транспорту. Також зазначимо, що продовжуються розчищення Житомирської траси, а у звільненій від російських окупантів Київській області тривають роботи з розмінування.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!