У Київській області відкриють дитячі літні табори

1306 0
Спеціальна комісія перевірить їх на готовність до роботи.
Фото: Київська обласна військова адміністрація

Фото: Київська обласна військова адміністрація

У Київській області запрацюють літні табори для оздоровлення та відпочинку дітей. Про це повідомляють у Київській обласній військовій адміністрації. 

«Перед відкриттям кожен заклад буде перевірено на відповідність критеріям та умовам безпечного перебування дітей під час воєнного стану. Вимоги до проведення оздоровчої кампанії в регіоні напрацювали під час щотижневої наради зі структурними підрозділами Київської обласної державної адміністрації під головуванням Олексія Кулеби, очільника КОДА», – пояснюють у відомстві. 

Читайте також: Це не нова ера, або Чому наш ютуб крутиться довкола росіян

Крім заходів безпеки, оздоровчий заклад має обов’язково відповідати Державним соціальним стандартам оздоровлення та відпочинку дітей. Перед початком оздоровчого сезону комісія перевірить дитячі табори на готовність до роботи та видасть акти обстеження закладів. До комісії будуть включені всі структури, що дотичні до безпеки дітей – представники Держпродспоживслужби, праці та соціального захисту, державної служби з надзвичайних ситуацій тощо.

Нагадаємо, з нового навчального року в українських школах зміниться програма викладання низки предметів, зокрема, історії України, всесвітньої історії, світової літератури та захисту України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!