У Київській області відновили роботу 45 ЦНАПів

1221 0
Сервіси запрацювали Бучі, Гостомелі, Славутичі і Великій Димерці.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

На території Київщини свою роботу відновили вже 45 Центрів надання адміністративних послуг. У тому числі сервіси  запрацювали в таких деокупованих населених пунктах, як Буча, Гостомель, Славутич і Велика Димерка. Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація. 

У 36 ЦНАПах послуги надають внутрішньо переміщеним особам. Так, у пристоличному регіоні вже надали понад 36 тисяч послуг з видачі довідки та прийняли близько 21 тисячі заяв на отримання допомоги. 35 ЦНАПів допомагають збирати інформацію про пошкоджену нерухомість громадян через повномасштабне вторгнення рф.

Читайте також: Між Києвом та Сумами відновили залізничне сполучення 

Крім того, відновлюють роботу з оформлення та видачі через ЦНАП паспортних документів. Станом на сьогодні таку можливість забезпечують десять ЦНАПів у Березанській, Білоцерківській, Броварській, Вишневій, Українській, Переяславській міських радах, Коцюбинській, Чабанівській, Великодимерській селищних радах, Гатненській сільській раді. 

Також ЦНАПи Броварської міської та Чабанівської селищної рад розпочали надавати послуги з видачі посвідчення водія та оформлення транспортних засобів. 

Нагадаємо, на Київщині тривають роботи зі зведення тимчасових мостів через річки області та відновлення дорожньої інфраструктури. На сьогодні вже функціонують 11 переправ та ведуть роботи з влаштування ще 15. 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!