На Київщині забезпечили рух 11 тимчасовими мостами

849 0
Переправи облаштовують ще на 15 мостах.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

На Київщині тривають роботи зі зведення тимчасових мостів через річки області та відновлення дорожньої інфраструктури. Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація. 

Унаслідок бойових дій та агресій росії в Київській області пошкоджено чи повністю зруйновано 37 мостів.  

На сьогодні вже функціонують 11 переправ: 

  • Бучанський район – 6 (Стоянка, Бузова, Калинівка, Бородянка, Романівка);
  • Вишгородський район – 3 (Сидорівка, Демидів, Катюжанка); 
  • Броварський район – 2 (Залісся, Барішивка). 

 

Паралельно ведуть роботи з влаштування переправ на 15 мостах. На інших об’єктах треба провести додаткові заходи з розмінування та підготовчі роботи.

Читайте також: Скандали з гуманітаркою. Держава має сприймати волонтерів за партнерів

Також додамо, за словами заступника голови Офісу президента України Кирила Тимошенка, більш ніж половина будинків регіону знову зі світлом, протягом минулої доби відновили електропостачання у 16 населених пунктах. Крім того, повністю або частково відновили розподіл газу у 106 населених пунктах та розчистили майже 170 км вулиць. У селищі Бородянка забезпечили водопостачанням майже 30% усіх споживачів, вода є і в лікарні.

Нагадаємо, що запрацювала новозбудована тимчасова переправа поблизу Стоянки Київської області через річку Ірпінь. Вона працює в обох напрямках. Це один з тих напрямків, де критично важливо було швидко відновити транспортний зв'язок, адже ще в перші дні російського вторгнення міст підірвали, й сполучення зі столицею було розірвано.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!