У Київській області зводять міст через річку Ірпінь та розчищають Житомирську трасу

3514 0
Також піротехніки активно займаються розмінуванням.
Зруйнований міст через Ірпінь/фото з відкритих джерел

Зруйнований міст через Ірпінь/фото з відкритих джерел

У звільненій від російських окупантів Київській області тривають роботи з розмінування та відновлення інфраструктури, зводять міст через річку Ірпінь та розчищають Житомирську трасу. Про це повідомляє голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк. 

«У звільнених від загарбника населених пунктах Бучанського, Вишгородського, Броварського районів силами оборони проводиться зачистка та розмінування. Після цього комунальні служби почнуть відновлювати критичну інфраструктуру», – каже він. 

Читайте також: Посольство Туреччини повернулось до Києва 

Рятувальники вже знешкодили 1364 вибухонебезпечних предмета. Крім того, розпочали роботи з розчистки Житомирської траси та зведення тимчасового насипного мосту через річку Ірпінь.

Також в обласній адміністрації зазначають, що в звільнених населених пунктах діє посилена комендантська година до 06:00 7 квітня. Людям заборонено перебувати в громадських місцях і пересуватись вулицями.

Нагадаємо, попри звільнення територій під столицею України, мешканців Києва попросили відтермінувати повернення до міста. Це пов’язано з безпековою ситуацією. Наразі ситуація в місті залишається контрольованою, однак є ризики ракетних ударів. 

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!