У Києві розповіли про рівень готовності області до зими

627 0
Опалювальний сезон цьогоріч буде нелегкий.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Готовність Київщини до зимового періоду станом на сьогодні складає 83%. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. 

«Готовність Київщини до зимового періоду станом на сьогодні складає 83%. Опалювальний сезон цьогоріч буде нелегкий», − пояснив він. 

До зими уже підготували:

  • понад 6 тисяч житлових будинків;
  • близько 1700 об’єктів соціальної сфери;
  • 1140 котелень;
  • майже 660 км теплових мереж.

 

«Заготовлено 5,4 тисячі тонн вугілля та 123,3 тисячі тонн деревного палива. Також співпрацюємо з міжнародними партнерами щодо придбання пересувних мобільних котелень та дизельних генераторів для громад області», − додав Кулеба. 

Читайте також: Росіяни знеструмлюють міста. Як підготуватися до того, що не буде світла і тепла

За його словами, підготовка області до роботи в зимових умовах триває за планом.

Нагадаємо, у Києві замінили майже 26 км аварійних теплових мереж у межах підготовки до зими. Гідравлічні випробування на фінальній стадії: ліквідували понад 2,1 тисячі пошкоджень, які могли б статися взимку.

Софіко Векуа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!