Київ

У київському метро укомплектували додатковими розкладними стільцями, ковдрами та матрацами ще 46 станцій

524 0
На підземних станціях метро стане комфортніше перечікувати повітряні тривоги.

У столичному метрополітені 46 підземних станцій укомплектували додатковими розкладними стільцями, ковдрами та матрацами. Про це повідомили у КП «Київський метрополітен», пише у КМДА.
 

Провели доукомплектування на додачу до наявного аналогічного майна. Відтак ще більше людей зможуть скористатися стільцями на час оголошення сигналу «Повітряна тривога». Для цього необхідно підійти до чергової по станції, яка перебуває на платформі.

У підприємстві просять киян та гостей міста просять дбайливо ставитися до майна, пам’ятати, що стільці використовуватимуть й інші люди, а після відбою повітряної тривоги не забувати повернути стільці працівникам станції.

Читайте також: Столичний метрополітен отримає вагони метро з Варшави

У столичному метрополітені наголошують, що потребу на кожну станцію формували з урахуванням її особливостей, пасажиропотоку та кількості цивільного населення, що користується станцією як укриттям. На випадок тривалої небезпеки (понад 12 годин) передбачили використання ковдр і матраців.

Нагадаємо, що на початку березня Міжнародна Організація з Міграції передала гуманітарну допомогу для покращення умов перебування людей на підземних станціях метрополітену на період оголошення сигналу «Повітряна тривога». Надана допомога складається з 10 500 розкладних стільців, 1500 ковдр та 1500 матраців.

Додамо, на станції «Площа Льва Толстого» два тижні замінюватимуть турнікети.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!