У роботі «Київстару» стався масштабний збій

4161 0
При спробі зателефонувати користувачам повідомляють, що у них недостатньо коштів на рахунку.

Уранці сьогодні, 3 лютого, користувачі почали повідомляти, що в роботі «Київстару» стався глобальний технічний збій системи. При спробі зателефонувати користувачам повідомляють, що у них недостатньо коштів на рахунку. Поповнити баланс через додаток Приват24 також не вдається, заявку перебуває у статусі «опрацювання».

Крім того, користувачі мобільного зв’язку повідомляють про неможливість перевірити рахунок за номерами *110# та *111#. Мобільний додаток теж не працює.

Фотоскрін зі сторінки "Київстар" у Facebook

Чимало користувачів писали про це у соцмережах. 

«В системі Київстар стався глобальний збій, неможливо подзвонити, у відповідь лунає що на вашому рахунку недостатньо коштів. Чи у вас працюють інші оператори мобільного зв'язку? Інтернет працює, також і мобільний», – пише користувач Микола Шліпко.

Імовірно, збій системи стався у багатьох містах. 

Водночас у «Київстарі» пояснили, що причиною сьогоднішніх складнощів стала внутрішня помилка під час оновлення програмного забезпечення. Спеціалісти компанії усунули проблему та о 10.30 ранку послуги відновили повністю. Також там запевнили, що некоректних списань коштів з рахунків абонентів не було. Абоненти, які зіткнулись з обмеженнями дзвінків внаслідок помилки, автоматично отримають компенсацію у вигляді бонусних послуг.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!