У «ЛеоКарті» прокоментували, чому вони наробили помилок у меню валідаторів

2527 0
Понад 780 транспортних засобів, що курсують територією Львівської МТГ, обладнані валідаторами. Зараз йде повторна перевірка, аби вони коректно працювали.
Фото: Леокарт

Фото: Леокарт

Львів'яни помітили помилки у меню валідаторів, які встановили у громадському транспорті міста для впровадження е-квитка. Зокрема, замість слова «додати» на табло пасажиру пропонують «добавити» квитки, а також «помістити засіб» замість «прикладіть картку». Своє обурення з цього приводу висловила львівська поетеса Галина Крук.

«Досі я знала, що можна бавити дитину, можна збавити від смерті, але оте «добавити квитки» – це якою мовою? І який «засіб» треба «помістити» – до прання? Від кашлю? Він туди точно не поміститься. Невже у такому великому проєкті не знайшлося можливості проконсультуватися хоча б із якимось редактором-мовознавцем?», – написала вона на своїй сторінці у Фейсбуку.

Читайте також: У 400 локаціях Львова встановлять апарати з продажу квитків для проїзду у громадському транспорті

На сторінці «Електронний квиток ЛеоКарт» подякували мешканцям, «котрі сповіщають про помилки під час роботи автоматизованої системи».

«На даному етапі усуваються такі несправності як невідповідність типів маршрутів, вказаних на валідаторах. По результатам тестування проводиться налаштування програмного забезпечення і будь-які несправності будуть усунені спеціалістами», – йдеться у поясненні.

У коментарі Tvoemisto.tv директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило зазначив, що усі помилки хочуть виправити упродовж тижня. Зараз е-квитки працюють у тестовому режимі, помилки можуть бути, однак у разі виявлення їх одразу виправлятимуть.

Нагадаємо, із 13 січня у Львівській МТГ запустили перший етап впровадження електронного квитка. Валідувати картки наразі можуть лише пільговики. Понад 780 транспортних засобів, що курсують територією Львівської МТГ, обладнані валідаторами. Зараз йде повторна перевірка, аби вони коректно працювали. 

Мешканцям презентувати попередню версію мобільного застосунку LeoСard, яким користуватимуться вже на наступному етапі впровадження е-квитка всі інші пасажири, окрім пільгових. Детальніше про всі картки, ціни та пільги на проїзд з 13 січня читайте в матеріалі

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!