У лікарні на Львівщині стався вибух. Фото

2661 0
Сьогодні вночі у Буській центральній лікарні підірвали банкомат.
фото: відділ комунікації поліції Львівської області

фото: відділ комунікації поліції Львівської області

Інформацію про підрив банкомата для Tvoemisto.tv підтвердили в відділі комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області. Зі слів правоохоронців, невідомі особи вкрали 187 тисяч гривень. Пошкоджено вхідні двері лікарні і частково приміщення. Зловмисники зайшли приблизно о третій годині ночі і підірвали банкомат зсередини. Ніхто не постраждав.

Читайте також: Як львів’янам реагувати на підозрілі предмети. 7 порад

На місці події працюють слідчо-оперативна група та експерти-вибухотехніки. Правоохоронці встановлюють обставини події та причетних до цього осіб. За цим фактом відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) та ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження чужого майна) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – від трьох до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Проводиться розслідування, інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

Нагадаємо, у серпні 2016-го року у Львові на вулиці Чупринки підірвали відділення ПриватБанку


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!