У Лікарні швидкої допомоги в реанімації облаштували 100 ліжок. Фоторепортаж

1581 0
У палатах інтенсивної терапії та реанімації сьогодні перебувають 78 пацієнтів.
Фото: Лікарня швидкої допомоги

Фото: Лікарня швидкої допомоги

У Лікарні швидкої допомоги розгорнули реанімаційне відділення на 100 ліжок, із яких 50 передбачені для хворих із Covid-19. Про це повідомив головний лікар Олег Самчук.

Біля кожного ліжка для пацієнтів із Covid-19 є апарат ШВЛ. 

Ще 50 ліжок організували для пацієнтів з іншими хворобами: політравмами, інсультами, інфарктами, сепсисами та поліорганною недостатністю, а також станами після тяжких операцій. 

«Завдяки портативним ренгтген- та УЗД-апаратам наші лікарі мають змогу оперативно виконувати всю необхідну діагностику. Поряд із реанімацією – КТ і МРТ», – зазначив головний лікар.

Наразі у палатах інтенсивної терапії та реанімації перебувають 78 пацієнтів, з них близько 30-ти з коронавірусною хворобою. На апаратах штучної вентиляції легень перебувають 13 людей.

У новому відділенні Лікарні швидкої допомоги розгорнули ще 130 ліжок для хворих на Covid-19, загалом тут уже є 180 ліжок. До кінця року у лікарні облаштують 350 ліжок для хворих із Covid-19.

Фото Олега Самчука

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!