У лікарнях Львівщини із коронавірусом або підозрою на нього перебувають 726 людей

7261 0
Головний медик Львова не прогнозує зменшення захворюваності найближчим часом.
Фото: freepik

Фото: freepik

Станом на ранок 19 червня у стаціонарх Львівської області із діагнозом Covid-19 або підозрною на коронавірус перебувають 726 пацієнтів. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Так, у Львівській обласній інфекційній лікарні перебувають 195 людей, у Центрі легеневого здоров’я – 110, у госпіталі ветеранів війни у Винниках – 140, у 8-й міській клінічній лікарні – 74, у 1-й МКЛ – 67.

Читайте також: Нам 12 годин шукали місце у лікарні. Історія пацієнта з підозрою на коронавірус

Щодо районів Львівщини, то у Стрийській міській лікарні зараз перебуває 51 людина, у Кам’янка-Бузькій – 41, у Сокальській ЦРЛ – 27, у Рудківській – 14, у Стебницькій – 7.

Головний лікар Львова Володимир Зуб каже, що важко передбачити ситуацію із захворюваністю, утім найближчим часом хворих не поменшає. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: Чи є місця для хворих на коронавірус у лікарнях Львова

«Зростання ми спостерігаємо протягом останніх 10-14 днів. Напевно, це зумовлено тим, що послаблено карантин, люди більше спілкуються, більше виходять на вулицю, мабуть, менше дотримуються всім відомих правил, тому інфекція поширюється. Я думаю, що падіння захворюваності найближчим часом не буде, а от наскільки буде стрімкий підйом, залежатиме від нас з вами», – каже Володимир Зуб.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!