У Лісотехнічному університеті Львова обрали нового ректора

4409 0
Ректора вдалося обрати з четвертої спроби.
Фото: Лісотехнічний університет

Фото: Лісотехнічний університет

У Національному лісотехнічному університеті України у Львові 4 червня відбувся другий тур виборів ректора, у якому переміг професор і доктор економічних наук Володимир Загорський. Про це повідомили в університеті. 

«Щиро дякую усім, хто підтримав мою кандидатуру на виборах, довіривши керівництво університетом. Усвідомлюю ступінь Вашої довіри та особисту відповідальність за реалізацію Ваших сподівань щодо майбутньої долі Національного лісотехнічного університету України», – каже Володимир Загорський. 

Серед кандидатів на посаду ректора НЛТУ були ще два професори: доктор технічних наук Павло Бехта і кандидат економічних наук Володимир Холявка. 

Читайте також: Львівські виші увійшли до десятки найкращих рейтингу «Топ-200 Україна»

Кандидатуру Володимира Загорського підтримали підтримали 265 виборців, а за Володимира Холявку проголосували 232 виборці.

Нагадаємо, що згідно з чинним законодавством України, особу на посаду ректора мжна обрати лише за умови, якщо вона набрала 50% голосів. Перший тур виборів ректора Національного лісотехнічного університету України відбувся ще 17 лютого 2021 року.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!