У ЛКП «Інститут просторового розвитку» з'явився новий керівник

1551 0
Ним став Ростислав Білинський.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У середу, 26 жовтня, під час апаратної наради представили нового директора Львівського комунального підприємства «Інститут просторового розвитку». Ним став Ростислав Білинський.

Джерело: пресслужба ЛМР

«Тривалий час Інститут просторового розвитку очолював пан Шмід. У нього закінчився контракт. Він далі залишається позаштатним радником міського голови. Фактично, останні 8 місяців Інститутом керував у статусі виконуючого обов’язків Ростислав Білинський», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: Парк «Знесіння» отримав нового директора. Що про нього відомо

Що відомо про Ростислава Білинського

Народився 13 лютого 1993 року. Закінчив Національний університет «Львівська політехніка», магістр за спеціальністю «архітектор». Додатково проходив спецкурс з містобудування та брав участь у програмі обміну з Краківською академією Гірничо-Хутнiчою.

Досвід роботи:

  • січень 2016 – вересень 2016 – архітектор, ДП ДІПМ «Містопроект» (розробка архітектурних рішень та робочих проєктів в межах oб'єкту «ЖК Америка»);

  • вересень 2016 – березень 2022 – архітектор І категорії, ЛКП «Інститут просторового розвитку»; керiвник об'єктів: «Реконструкція площi Двірцевої», «Реконструкція вул. Чернівецької (від вул. Городоцької до пл. Двірцевої)», «Реконструкція вул. Залізничної (від вул. Городоцькоï до буд. №19)», «Будiвництво проєктованої вулиці від вул. Суботівськоï до мікрорайону Рясне»;

  • вересень 2021 – жовтень 2022 – заступник директора ТзОВ «Львівські лінії» (розробка та робота над містобудівною та транспортною концепцією «Залізничне серце Євразії»);

  • березень 2022 – жовтень 2022 – в.о. директора ЛКП «Інститут просторового розвитку».

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!