У ЛКП «Лев» почали видавати сертифікати для поїздки тварин за кордон. Скільки коштує та як отримати

8888 0
Раніше таку послугу надавали лише в різних приватних установах.
Фото: Анастасія Мигидюк

Фото: Анастасія Мигидюк

У Першій комунальні ветеринарній клініці, що діє на базі ЛКП «Лев», почали оформляти та видавати сертифікат для виїзду тварини за кордон. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Отримання сертифікату передбачає низку процедур, що раніше можна було пройти у різних приватних установах. Тепер все можна зробити в одному місці і за демократичною ціною, кажуть в ЛКП «Лев».

Читайте також: У Львові шукають донорів крові для собак

Щоб вивезти тварину за кордон, потрібно отримати на вул. Промисловій, 9 (комунальна ветеринарна клініка) паспорт міжнародного зразка, потім – зробити чіпування для ідентифікації тварини, вакцинувати чотирилапого від сказу (імунітет формується протягом місяця).

Через місяць тварина має здати аналіз крові, що відсилається у сертифіковану лабораторію у Київ, де визначають, чи є необхідна кількість антитіл в крові. Лише після цього видається сертифікат.

Читайте також: Перезавантаження ЛКП «Лев»: 10 фото до і після року змін 

Вартість послуги становить 3392 гривні. Для того, щоб отримати сертифікат, необхідно записатися на процедуру з понеділка по п’ятницю (з 9:00 до 19:00) за телефоном: (068) 53 54 545 та після прослуховування автовідповідача натиснути 2.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!