У ЛКП «Лев» відтепер працює новий автомобіль для транспортування відловлених собак

2488 1
У ЛКП «Лев» закінчилися роботи з переобладнання нового автомобіля Volkswagen T6, призначення якого – транспортування бездомних собак.
фото з офіційної сторінки ЛКП "Лев" у Facebook

фото з офіційної сторінки ЛКП "Лев" у Facebook

У внутрішній частині автомобіля проведено роботи з обшиття нержавіючою сталлю, що дасть змогу щоденно проводити внутрішню дезінфекцію автомобіля, не пошкоджуючи кузов, а також розміщено чотири клітки з цієї сталі для безпечного перевезення відловлених собак. Автомобіль дообладнано вентиляцією для комфортного перебування тварин у ньому під час транспортування. Ззовні на транспортний засіб було нанесено маркування ЛКП «Лев» та «Першої комунальної ветеринарної клініки». Також в очікуванні зими для автомобіля закупили комплект зимових шин. Про це повідомляють на офіційній сторінці ЛКП «Лев» у Facebook.

Загалом на облаштування автомобіля та закупівлю необхідних матеріалів витратили 85 тис. грн. .

«Раді повідомити, що вже з п'ятниці, 21 жовтня, ми повністю почали використовувати новий автомобіль для виїздів та транспортування відловлених тварин. Наша «ГАЗель», яка працювала в ЛКП з 2004 року, буде використовуватись для підстрахування у екстрених випадках, а ще на неї чекає капітальний ремонт», – йдеться у повідомленні ЛКП «Лев» на офіційній сторінці у Facebook.

Опублікувала Олена Ільків

ТЕГИ: ЛКП "Лев"

Читайте також:
12 Листопада, 2017 18:31
Тар це не нержавійка, це рифлений алюміній
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!