Міська рада Львова оновила портал відкритих даних. Що змінилося

1559 0
Надалі портал планують наповнювати новими наборами даних та регулярно оновлювати наявну інформацію.
фото: gazeta

фото: gazeta

У Львівській міській раді представили оновлений портал відкритих даних, повідомляє у прес-служба ЛМР.

Портал доступний за посиланням. За словами керівниці сектору відкритих даних ЛКП «Міський центр ІТ» Олени Гунько, у порталі змінили дизайн, логотип та оновили програмне забезпечення. На його головній сторінці виведені категорії даних, у які згруповані набори, що опубліковані на сайті. Така структура допомагатиме користувачам легко знаходити схожі за тематикою набори даних.

Серед категорій є як ті, що уже були у попередній версії порталу (освіта, культура, охорона здоров’я, транспорт тощо), так і нові. До прикладу, відкривши категорію «Нормативно-правові акти» користувачі зможуть ознайомитись з реєстрами розпоряджень міського голови, рішень виконавчого комітету та ухвал пленарних засідань Львівської міської ради. Також новою категорією даних є «Статистика» з основними статистичними показниками розвитку міста у динаміці з 2010 року.

Читайте також: З наступного року у Львові має запрацювати оновлений портал мешканця

Крім того, на порталі можна буде знайти реєстр чинних дозволів на встановлення літніх майданчиків, інформацію про перелік запланованих ремонтних робіт, структуру Львівської міської ради (перелік підрозділів, їхнє підпорядкування, контактна інформація) та територію обслуговування шкіл міста при прийомі дітей у 1 клас.

Надалі портал планують наповнювати новими наборами даних та регулярно оновлювати наявну інформацію. Зокрема, на порталі планують публікувати інформацію про бюджети шкіл, розписи статутних капіталів комунальних підприємств, титульні списки, паспорти бюджетних програм, об’єкти комунальної власності, рекламні засоби тощо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!