У ЛОДА не погодили експрес-автобуси до Малехова та Підбірців

2240 0
Область вважає, що ці села достатньо забезпечені приміськими автобусними маршрутами.
Фото: autocentre.ua

Фото: autocentre.ua

Львівська обласна державна адміністрація не погодила схеми руху нових експрес-автобусів до Малехова та Підбірців, які мали б запрацювати від завтра, 1 лютого. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Область вважає, що ці села достатньо забезпечені приміськими автобусними маршрутами.

«Село Малехів Жовківського району забезпечене двома приміськими автобусними маршрутами № 111 Львів АС-3 — Дубляни ч/з Малехів та № 180а Львів АС-3 — Дубляни. Також через цей населений пункт курсує значна кількість міжміських автобусних маршрутів. Село Підбірці Пустомитівського району обслуговується автобусним маршрутом № 217а Підбірці — Рясне-Руське ч/з Рясне», — йдеться у листі.

Читайте також: Як курсують маршрутки у Львові. Розклади руху. Інфографіка

Водночас, як наголосили в управлінні транспорту ЛМР, такі маршрути запроваджують на запит мешканців, які мають потребу зручно і швидко доїхати до Львова на роботу чи навчання.

Також із зверненням до адміністрації міська рада надіслала звернення і до поліції щодо погодження схеми руху нових експрес-автобусів до Малехова та Підбірців. Наразі відповідь від поліції не надходила. За словами міського голови Андрія Садового, від завтра автобуси все ж почнуть курсувати в тестовому режимі.

Читайте також: На яких перехрестях Львова найбільш забруднене повітря

Нагадаємо, що 24 січня виконком ЛМР погодив рішення щодо запуску автобусів до Малехова та Підбірців у тестовому реживі. Вони б мали почати курсувати за своїми схемами з 1 лютого.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!