У ЛОДА спростували інформацію, що евакуйованих з Китаю українців привезуть на Львівщину

3488 1
Офіційна інформація від МОЗ щодо можливого використання санаторію не надходила.
Фото з офіційного сайту санаторію

Фото з офіційного сайту санаторію

Голова ЛОДА Максим Козицький спростував інформацію про те, що евакуйованих із Китаю українців можуть привезти на Львівщину, у санаторій «Шкло». Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Від вчора у соціальних мережах поширюють чутки про те, що евакуйованих українців з Китаю можуть привезти на Яворівщину в санаторій "Шкло". Хочу зазначити, що станом на сьогодні відсутні будь-які доручення від МОЗ України щодо підготовки об'єктів Львівської області для розміщення на карантині громадян України, що повертаються з Китаю», – каже голова ЛОДА.

У випадку зміни ситуації – громадськість обіцяють повідомити. Водночас у Яворівській районній раді зазначили, що санаторій не відповідає критеріям лікування хворих.

Додамо, що 18 лютого з Китаю планують евакуювати Українців через поширення коронавірусу.

Бальнеологічний і грязевий санаторій «Шкло» розташований у лісопарку Розточчя в селищі Шкло Яворівського району. 



Читайте також:
16 Лютого, 2020 12:07
666 ... " голова лода" спростував інформацію ... і ,навіть , не подякував отим , хто отую "інформацію" поширює в отих "соціальних мережах" ? ... а цікаво було б подивитись , як він стоїть перед ними і "спростовує" , і дупа отого голови вище його голови ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!