У ЛОДА відновлять управління, яке займатиметься замками Львівщини

1731 0
Зараз опрацьовують документи з представником Офісу президента.
фото: studway.com.ua, ipress.ua, 7chudes.in.ua, uk.wikipedia.org, castles.com.ua

фото: studway.com.ua, ipress.ua, 7chudes.in.ua, uk.wikipedia.org, castles.com.ua

У ЛОДА відновлять управління, яке займатиметься об’єктами культурної спадщини, зокрема замками Львівщини. Про це повідомив очільник області Маркіян Мальський під час відкритого інтерв’ю Tvoemisto.tv у межах проєкту «Реформи без ілюзій».

«Щодо стратегії розвитку замків і об’єктів культурної спадщини я ініціював створення окремого управління, яке ліквідували. Основними напрямками охорони об’єктів спадщини адміністрація не займалася довгий час. Я не прихильник розпорошення фінансування, а вважаю, що треба взяти два-три великих об’єкти і їх довести до порядку», – каже він.

Читайте також: Підгорецький замок уперше за 79 років відкрили для відвідувачів

За словами Маркіяна Мальського, важливу роль тут може зіграти концесія. Конкретної стратегії для роботи управління наразі нема. Однак зараз опрацьовують документи з представником Офісу президента.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!