У Львові для допомоги армії покажуть кращі короткометражки

1957 0
4 вересня о 19:00 та 21:00 у Львівському палаці мистецтв відбудеться благодійний показ короткометражних фільмів з 7 Львівського міжнародного фестивалю короткометражних фільмів Wiz-Art 2014, що проходив 24-27 липня. Всі гроші з продажу запрошень будуть використані у благодійних цілях: 50% для постраждалих у АТО, інших 50% на ремонт у Народному Домі Збоїща.
Фото: wiz-art.ua

Фото: wiz-art.ua

Глядачам покажуть 7 короткометражних фільмів, загальною тривалість 109 хвилин, повідомляють організатори.

«Партенерство» Адріана Сітару,  Великобританія 2014. Стрічка про молодого агента з нерухомості, який живе в квартирі зі своєю дівчиною, колишньою стриптизеркою.

«Урожай» Хая і Нір Хертог & Надлер, Нідерланди 2013. Ненормальне явище відбувається в оливковому гаю - одне з дерев раптом швидко струшує свої гілки і тим самим викликає повстання. 

«BANG! BANG!» Жюльєна Бісаро, Франція 2014. Рожева собака потрапляє під  колеса головній героїні, спричинюючи нещасний випадок. Налякана дивною твариною, дівчина тікає з місця події.

«Вбити тітку» Матеуша Гловацкі, Польща 2013. Юреку 23 роки і він живе зі своєю тіткою, яка робить усе можливе, щоб забезпечити його усім необхідним. Втомлений від стабільності і безпеки свого життя під постійною опікою, він вирішує змінити свою долю.

«Ладнати» Еван Стюарт, Великобританія 2013. Ще один день відкривається у житті невідомої жінки: вона готує і прибирає своєму мовчазному чоловікові і дорослим дітям. Пізно ввечері до неї приходить незвичайний гість.

«Хлопчик з камерою замість обличчя» Спенсер Браун, Великобританія 2013. Хлопчик з камерою замість обличчя – це сатирична казка про хлопчика, який народився з камерою замість голови. 

«Попався» Лоренца Індовіно, Італія 2013. Вперше в історії Маттео зрадив своїй дружині Марі, яка поїхала у відпустку, і провів дику ніч, займаючись сексом з Анжелою, з якою він нещодавно випадково познайомився. 

Вартість - 25 грн. Подія у Facebook.

Також львівян і гостей міста запрошують на благодійний акустичний концерт «Авангард», що відбудеться 30 серпня 2014 о 17:00 у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17). Ціна квитків 60 грн. Виручені гроші підуть на підтримку батальйону "Айдар". 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!