Політична реклама

У Льовові увімкнуть сирени оповіщення

1841 0
Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР інформує про те, що 16 квітня в період з 14.40 до 15.00 год. буде проведено навчальне оповіщення населення Львова та області за сигналами цивільного захисту з увімкненням електричних сирен та передачі мовної інформації.

Оповіщення проводить департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації з метою перевірки рівня готовності технічних засобів централізованої системи оповіщення.

Звучання електричних сирен означає сигнал цивільного захисту «Увага всім». Почувши його, негайно увімкніть радіо, радіотрансляційні і телевізійні приймачі для прослуховування екстрених повідомлень департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

У зв’язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення навчальна, практичні заходи відпрацьовуватися не будуть. Тому львів’ян просять зберігати спокій.

                


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!