У Лозовій на Харківщині росіяни вдарили по будинку культури. Серед постраждалих 11-річна дитина

2452 0
Попередньо відомо про щонайменше 8 постраждалих.
Фото: скріншот відео Telegram Зеленського

Фото: скріншот відео Telegram Зеленського

Росіяни завдали ракетного удару по Лозовій на Харківщині. Снаряд влучив у будинок культури. У результаті щонайменше восьмеро людей отримали поранення, зокрема 11-річна дитина. Про це повідомило Суспільне з посиланням на ДСНС.

За інформацією рятувальників, окупанти вдарили ракетою по будівлі близько 15:00 год. На місці продовжували гасити пожежу та розбирати завали.

Президент Володимир Зеленський відреагував на завданий удар у Лозовій та назвав дурнями тих окупантів, які обирають мішенню будинки культури чи музеї.

«Харківщина. Місто Лозова. Російський ракетний удар по щойно реконструйованому будинку культури. Семеро постраждалих, серед яких 11-річна дитина. Окупанти визначили своїми ворогами культуру, освіту та людяність. І не шкодують для них ні ракет, ні бомб. Що в голові в людей, які обирають ось такі мішені? Абсолютне зло, абсолютна дурість», – написав Зеленський у Telegram.

Додамо, що 20 травня росіяни завдали ракетних ударів по місту Малин на Житомирщині та по Лубенській громаді на Полтавщині.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!