У львівській академії сухопутних військ відбувся благодійний бал. Фото

2625 0
17 пар з військовослужбовців спеціально кілька тижнів навчалися танцювати, аби привітати всіх зі святом захисників.
фото: Hromadske.ua

фото: Hromadske.ua

У суботу, 6 жовтня, з нагоди Дня захисника України в Національній академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного відбувся щорічний Благодійний бал захисників, повідомляє прес-служба ЛОР.

Спеціально для участі в балу 17 пар з військовослужбовців Збройних Сил України та Національної гвардії України спеціально кілька тижнів навчалися танцювати. Акомпанував парам Оркестр Національній академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.

Читайте також: В Україні затвердили вітання «Слава Україні» серед військових та поліцейських

Опісля також відбулися виступи українських співаків та творчих колективів. Ведучими балу були кореспондентка «ТСН» Євгенія Цвєтанська та кореспондент телеканалу «Настоящее Время» Володимир Рунець.

Організаторами балу стали Міжнародний альянс братської допомоги та громадська ініціатива волонтерів за сприяння Міністерства оборони, влади Львівщини та Академії сухопутних військ.

Фото ЛОР та Hromadske.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!