У «Львівелектротрансі» пояснили, чому контролери застосували газовий балончик у трамваї

2723 0
Інцидент стався 18 серпня у трамваї №3 на вулиці Івана Франка.
Фото: ZIK

Фото: ZIK

Двоє контролерів у Львові зробили зауваження трьом пасажирам, які перебували у салоні трамваю без масок і не мали підтвердження сплати за проїзд.

Читайте також: У Львові розслідують аварію, де 34-річний львів'янин потрапив під тролейбус

Рух трамваю зупинили, до з'ясування обставин. Під час очікування до них втрутився чоловік із ознаками алкогольного сп’яніння та агресивною поведінкою. Він, за словами контролерів, вживав нецензурну лексику, накинувся на контролера і порвав йому форму та зірвав із шиї ланцюжок із кулоном.

Бригадир групи контролерів відділу контролю ЛКП «Львівелектротранс»  Андрій Фок заявив, що тоді контролери у відповідь застосували перцевий газовий балон та фізичну силу.

Читайте також: У Львові водія автобуса, який накинувся на літню жінку, відсторонили від роботи

На місце події викликали екіпаж поліції. Порушника доставили у Галицький відділ поліції. Зараз вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження, кажуть в ЛКП.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!