Політична реклама

У львівські школи привезли нові підручники

1639 0
Львівські школи за місяць до початку навчального року майже у 100-відсотковому обсязі отримали нові підручники.

Зокрема посібники за новою навчальною програмою надійшли для учнів других та п'ятих класів, - повідомляє Zik.

 Цьогоріч вчасно отримали підручники, вчителі мають змогу заздалегідь із ними ознайомитися. Для прикладу, торік книги прийшли із затримкою, - розповіла Олена Іванова,  вчитель початкових класів школи №91 м. Львова

Натомість гірше із навчальною літературою для старшокласників. Вони навчаються за примірниками, яким уже близько 10 років, хоча термін підручників - п’ять років.

Є проблеми в окремих школах і з ремонтами. У школі  №91 через дірявий дах дощі затопили чимало класів.

В управлінні освіти ЛМР кажуть, до нового навчального року підготували 60 будівель. На решта не вистачає грошей. Як пояснила Галина Слічна,  начальник Львівського міського управління освіти, практично кожна школа у місті сьогодні потребує якихось робіт. Аби зробити все й одразу потрібно було б витратити близько 1 млрд гривень. Очевидно, що місто таких коштів немає.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!