Політична реклама

У Львівській дитячій клінічній лікарні з'явилося нове реабілітаційне відділення

1523 0
На базі дитячого стаціонару Львівської міської дитячої клінічної лікарні відкрито відділення на 15 ліжок для відновного лікування.

Головний лікар Дмитро Квіт розповів, що із дітьми, яким від двох тижнів до 18 років, у відділенні працюють логопеди, реабілітологи, психологи, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

У відділенні діти можуть пройти близько 20 процедур: магнітолазерну, синглетнокисневу, надвисокочастотну, ультразвукову терапії, рефлексотерапію, механотерапію, гідротерапію, кінезотерапію в басейні – унікальний засіб впливу на компенсаторно-пристосувальні механізми, відновлення порушених функцій організму, розвиток рухових навичок та різні види масажу.

Крім цього вперше в місті впроваджені методики відновного лікування новонароджених дітей з використанням сучасної фізіотерапевтичної апаратури.

За словами начальника управління охорони здоров’я Львівської міськради Володимира Зуба, у липні в режимі денного стаціонару планується використовувати можливості реабілітаційного підрозділу для більш ширшого кола дітей з особливими потребами у дві зміни.

У реабілітаційному відділенні працюють із дітьми з неврологічними травмами, з ортопедичними патологіями, дітьми після важких захворювань.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!