У львівській дитячій лікарні чоловік побив двох лікарів та розгромив приймальню

6478 0
У лікарню чоловік прийшов разом з жінкою та дитиною.
Фото: dovidnuk.vash.ua

Фото: dovidnuk.vash.ua

У комунальну міську дитячу клінічну лікарню прийшов 23-річний чоловік разом з жінкою та дитиною. Раптово він почав трощити реєстратуру приймального відділення. Також він побив медсестру та хірурга лікарні. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Чоловіка затримала поліція, а його жінка втекла разом з дитиною, не повідомивши свого прізвища. Медсестра отримала струс мозку та глибоку рану чола, хірургу діагностували перелом потиличної кістки, навколоорбітальну гематому та струс мозку легкого ступеня.

Як розповіла Tvoemisto.tv речниця Головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, чоловіка доставили в Шевченківський відділ поліції. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.296 ККУ («хуліганство»). В рамках проведення першочергових слідчих дій, чоловік розповів причину своєї поведінки, проте, поки триває слідство, інформацію у поліції не розголошують.

Читайте також: Як живуть ув'язнені у львівському СІЗО. Фото

«В приймальний покій прийшли громадянин з жінкою і з дитиною, яка себе погано почувала. Їх в приймальному покої оглядав лікар, у дитини була блювота. Для додаткового огляду викликали хірурга. Але тут раптово цей громадянин вискочив у коридор і почав трощити реєстратуру приймального відділення, розбив скло, яке поранило медсестру. Чуючи крик, з сусіднього боксу вибіг хірург, і цей чоловік вдарив хірурга», – розповів головний лікар міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт.

Чоловік запевнив, що він був на емоціях. Коли у лікарні переглянули запис із камери спостереження, то помітили, що «чоловіка трусило». 

Як додав Дмитро Квіт, за 40 років його роботи – це вперше, щоб батьки чи родичі так поводили себе в дитячій лікарні.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!