У львівській дитячій лікарні відкрили сучасну травматологічну операційну

1121 0
Операційну облаштували у межах громадського проєкту «Я хочу знову бігати».
фото тараса бабенчука

фото тараса бабенчука

В ортопедо-травматологічному відділенні лікарні запрацювала нова сучасна операційна. Тут зробили ремонт і встановили сучасне обладнання. 

Читайте також: Як у дитячій лікарні Львова оновлюють операційну за проєктом «Я хочу знову бігати». Відео

Як пояснила завідувачка ортопедо-травматологічного відділення Галина Гачкевич, обладнання операційної включає в себе візуалізатор вен, збільшуючі лінзи, безтіньову лампу, можливість підключення апаратів для малоінвазивних операцій, візуалізаці процесу оперативного втручання з можливістю трансляції його у навчальну кімнату та по системі телемедичних консультацій.

«Ця операційна унікальна тим, що має систему панелей, які можуть оброблятись звичайними миючими засобами, та створює систему повітряних потоків, які забезпечують надходження стерильного повітря без додаткових хімічних засобів. Також тут дуже потужне технічне забезпечення, яке надає багато зручностей під час проведення операцій», – розповіла Галина Гачкевич.

Читайте також: Дитячій лікарні Львова придбають сучасний рентгенапарат з томосинтезом

Ремонт у травматологічній операційній вдалося здійснити за допомогою громадського проекту № 18 «Я хочу знову бігати»,  на який з бюджету міста виділили 3 млн грн, а з лікарні 200 тис грн. За цей проєкт проголосували понад 3,5 тисячі людей.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!