У львівській дитячій лікарні запрацювало відділення онкогематології та імунології

957 0
У лікарні вже розгорнули 30 ліжок із палатами підвищеного комфорту для стаціонарного лікування.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У відділенні онкогематології та імунології лікарні святого Миколая Першого медоб’єднання Львова лікуватимуть дітей із доброякісною та злоякісною патологією крові і лімфатичної системи, злоякісними новоутвореннями нирок, печінки та інших локалізацій, імунологічними захворюваннями та вродженими імунодефіцитами. Про це повідомили на сторінці медзакладу.

У лікарні вже розгорнули 30 ліжок із палатами підвищеного комфорту для стаціонарного лікування. 

Читайте також: Львівська лікарня отримала інкубатор для перевезення передчасно народжених дітей

«Команда спеціалістів відділення забезпечить повну діагностику ще від моменту підозри захворювання та індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Обстеження проводитимуть відразу за кількома напрямками, адже часто у дитини може проявлятися симптоматика кількох інших імунологічних, гематологічних чи онкологічних хвороб», — йдеться в повідомленні.

Записатися на консультації та необхідні обстеження можна за номером 0 800 333 003.

Нагадаємо, що раніше у Львівському обласному перинатальному центрі виходили хлопчика Юрчика, який народився на 28 тижні з масою тіла 1100 г, зростом всього 36 см, 5/5 балів за шкалою Апгар. Про те, як у Львові доглядають передчасно народжених дітей, читайте у матеріалі Тvoemisto.tv.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!