У Львівській філармонії покажуть картини, намальовані кавою

1820 0
Львів'янам пропонують відвідати виставку робіт, які художниця малювала кавою.

Сьогодні, 19 вересня, з 19:00 години львів'яни та гості міста матимуть можливість оглянути виставку робіт Олі Довгань-Левицької, які будуть експонуватись у фойє Львівської філармонії. Портрети видатних композиторів світу намальовані кавою. Серед героїв – Моцарт, Вагнер, Бетховен, Офенбах, Весоловський і ​провокативний Штокгаузен.

"Я завжди малюю з музикою, тому коли мені запропонували виставку у Львівській філармонії – я охоче погодилась, – розповіла Оля Довгань-Левицька. – Композитори і музиканти – дуже дивні люди для мене, справжні загадки. Вони носять в собі цілий всесвіт, а їхні твори стають надбанням усього людства. Кава – це унікальний напій, це пристрасть, вибух, це вино і музика. Тому щиро запрошую усіх насолодитись таким поєднанням: музика, кава, живопис".

Читайте також: У Львові стартував театральний фестиваль «Золотий лев-2016». Перші фото. Програма

Виставка "Видатні композитори світуОлі Довгань-Левицької – це спроба об'єднати божевільну любов до кави із величезним почуттям вдячності до музикантів та композиторів, які дарують художниці натхнення, – додають організатори виставки.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!