Політична реклама

У Львівській філармонії проведуть безкоштовний концерт на підтримку Євромайдану

1237 0
У неділю, 26 січня, о 18:00 годині у Концертному залі Львівської філармонії відбудеться концерт Академічного симфонічного оркестру Львівської філармонії під керівництвом головного диригента Іллі Ступеля, який буде присвячено підтримці громадянської позиції Євромайдану.

Звучатиме трагічна музика Сергія Прокоф’єва та Дмитра Шостаковича, інформує прес-служба Львівської мерії. Першим твором стане симфонічна п’єса львівського композитора Станіслава Людкевича «Танець смерті».

«Концертом 26 січня, присвяченим Євромайдану та жертвам цих трагічних подій, ми солідаризуємося з усім українським народом та переживаємо усі трагічні моменти розвитку подій. Також ми привертаємо увагу до подій у Києві та інших містах України.

Звучатиме музика визначних майстрів, які писали професійну, але трагічну музику – трагічні «симфонічні фрески» з Ромео і Джульєтти Прокоф’єва та «Симфонія» Дмитра Шостаковича. Концерт розпочнеться невеличкою симфонічною п’єсою львівського композитора, львів’янина високого духу Станіслава Людкевича», - розповів Володимир Сивохіп, генеральний директор Львівської обласної філармонії.

«Вхід на концерт вільний, тож запрошуємо усіх його відвідати. Перед початком концерту розпочнеться акція збору коштів на потреби Євромайдану», – підкреслив Володимир Сивохіп. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!