Політична реклама

У Львівській філармонії виступить угорський піаніст Петер Тот

1100 0
У суботу, 16 листопада, у Львівській філармонії відбудеться концерт «Триб’ют маестро» спеціального гостя міжнародного фестивалю «Відкриваємо Падеревського» – віртуозного угорського піаніста Петера Тота.

Петер Тот у травні цього року став володарем першої премії конкурсу Падеревського у Лос-Анджелесі та спеціальний приз, як кращий європейський піаніст, - повідомляють організатори заходу.

Окрім захоплення музикою Падеревського, Петер Тот відомий як один із найвизначніших інтерпретаторів Ліста нової генерації європейських піаністів. Петер Тот є солістом Угорського камерного оркестру віртуозів, Симфонічного оркестру MATAV і Камерного оркестру Ференца Ліста

Спеціально для фестивалю у Львові Петер Тот виконуватиме улюблені композиції з репертуару Ігнація Яна Падеревського. У програму концерту увійдуть «Угорська рапсодія» Ференца Ліста, «Фантастичний краков’як» Падеревського, твори Фридерика Шопена та Людвіга ван Бетховена.

Початок концерту о 17:00.

Квитки продаються у касі Філармонії (тел. 235-89-46) та у галереї «Дзиґа» (тел. 297-56-12). Вартість квитків: 40, 60, 80, 100 грн.

Інші події фестивалю:

15 листопада фестиваль розпочнеться концертом «Повернення легенди», що відтворить програму, з якою Падеревський тріумфував 1902 року у Львові.

16 листопада також на публіку чекатиме грандіозна постановка опери «Галька» Станіслава Монюшка знаною на цілий світ Варшавською камерною оперою, що вперше завітає до Львова.

17 листопада фестиваль завершить концерт «Портрет в інтер’єрі епохи», на якому прозвучить музика сучасників і наступників Ігнація Яна Падеревського у виконанні Ольги та Наталії Пасічник і симфонічного оркестру філармонії.

Джерело: Львівський портал


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!