Політична реклама

У Львівській філармонії звучатиме музика The Beatles

1354 0
У п'ятницю, 7 березня, о 19.00 у Львівській філармонії відбудеться концертна програма з репертуару легендарної групи «Бітлз» - The Beatles: Come Together.

Цю неординарну програму створили за участю найкращих музикантів Львова, а її автором є відомий співак Валерій Кириченко, повідомляє Львівська газета.

На музиці «Бітлз» виросло ціле покоління. «Бітлз» наклали свій відбиток на все, до чого доторкалися, і внесли глибокі зміни в різні сфери життя. Говорити про значення «Бітлз» можна без кінця, а їхня музика справді безсмертна.

Хіти, які живуть на устах шанувальників упродовж більш, як півстоліття, не дадуть слухачам всидіти на своїх місцях.

Програма дасть публіці змогу відчути справжню присутність неперевершених Рінго Стара, Джона Леннона, Пола Мак Картні і Джорджа Харрісона. А «бітлівську» атмосферу на сцені створять: естрадний оркестр «Лео-Бенд» (диригент Микола Орач), Валерій Кириченко, В’ячеслав Сінчук, Оксана Муха, Юлія ВерДжі, Ірина Дуць та кавер-група «Бітлевз».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!