У Львівській галереї мистецтв продовжили освітню програму для дітей

1971 0
Керівництво Львівської національної галереї мистецтв ім. Бориса Возницького вирішило продовжити виставку «Єврейські шлюбні контракти» до 19 січня. Відтак продовжено освітню програму для дітей «Ктубот. І жили вони довго і щасливо...», яку для дітей організував Центр міської історії.
Фото: lvivcenter.org

Фото: lvivcenter.org

Тепер освітня програма для дітей працюватиме у новому форматі, події адаптовано для різних аудиторій – залежно від віку дитини та її зацікавлень.

Теми, на яких фокусується програма: мистецьке значення ктубот, історія створення ктубот, єврейські традиції, єврейська традиційна сім’я - українська традиційна сім’я.

Дітей та підлітків запрошують взяти участь у програмі в таких форматах:

  • Заняття для найменших (6-9 років) – короткий огляд експозиції у поєднанні з творчим заняттям.
  • Детективна пригода для школярів (10-14 років) –  інтерактивна екскурсія зі завданнями.
  • Екскурсія-розмова для старшокласників (15-16 років) – обговорення експозиції, з фокусом на вужчі теми.

Групи складаються з 5-20 осіб. Час: щоп’ятниці з 11:00 до 17:00. Тривалість заняття – 60 хв. Заняття безкоштовні, потрібна попередня реєстрація: Христина Бойко: (097) 20-99-267, [email protected]

Місце проведення: Львівська національна галерея мистецтв ім. Бориса Возницького (Львів, вул. Стефаника, 3).

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!