У Львівській громаді розширять і покращать мережу сирен

1926 0
Систему оповіщення покращать у Рясному, на Левандівці, на Сихові та на вулиці Медової Печери, зокрема.

У Львівській громаді удосконалюють та розширюють мережу сирен оповіщення населення. Про це повідомила керівниця управління ІТ Олена Гунько.

Читайте також: Окупанти здійснили авіаудар по Яворівському полігоні на Львівщині – ЛОВА

«Цими днями встановлюють нове обладнання, інтегроване з централізованою автоматизованою системою. Зокрема, підсилено оповіщення у мікрорайонах «Рясне-1», «Рясне-2», «Левандівка», у Сихівському районі – на вулицях Тернопільській, Сихівській, Гашека. У кількох точках вздовж вулиці Кульпарківської та на вулиці Медової Печери», – зазначила Олена Гунько.

Також додаткове обладнання встановлюють у населених пунктах Львівської міської територіальної громади.

Читайте також: «Якщо є алярм, треба слухатися». Садовий про повітряну тривогу у Львові 

Зазначимо що інформацію про початок та закінчення повітряної тривоги можна отримати через:

Після сигналу тривоги необхідно увімкнути телевізор чи радіо та діяти відповідно до інструкцій. У будь-якому випадку сигнал «Повітряна тривога» означає, що маємо вимкнути світло та газ, взяти документи, необхідні ліки, трохи харчів та води і перейти у найближче укриття. Залишатися в укритті необхідно до наступного сигналу сирени про відбій повітряної тривоги. 

Нагадаємо, що про те, як у нас працює система оповіщення і що потрібно для того, щоб вона працювала ефективно і злагоджено, читайте у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!