У Львівській інфекційній лікарні лікують трьох дітей

4109 0
В однієї дитини – підтверджений Cоvіd-19, у двох – підозра на хворобу.
фото: Freepik.com

фото: Freepik.com

В обласній інфекційній лікарні перебувають троє дітей. На коронавірус захворіла дитинка віком 1 рік 9 місяців. А із підозрою лежать діти віком 11 та 16 років. Їхній стан не важкий. Про це Tvoemisto.tv повідомив заступник головного лікаря медзакладу Ігор Берник.

Читайте також: «В Україні 455 нових хворих на коронавірус. Ігнорування карантину може звести нанівець всі старання», – МОЗ

Також у лікарні лікуються восьмеро медиків. У відділенні інтенсивної терапії лежать п'ятеро хворих з підтвердженим Covid-19. До апаратів ШВЛ підключені двоє пацієнтів 87 та 71 років. Їхній стан критичний, з ускладненнями основного захворювання та низкою супутніх хронічних хвороб.

За останні кілька днів, каже медик, спостерігається збільшення кількості звернень до приймального покою обласної інфекційної лікарні, збільшення госпіталізацій та збільшення кількості пацієнтів з тяжким перебігом захворювання. 

Читайте також: Від коронавірусної хвороби уже одужали 87 мешканців Львівщини

Зазначимо, що на Львівщині за добу зафіксували 24 нові випадки інфікування коронавірусом. В області першого травня підтвердили 454 випадки Covіd-19. 

Додамо, що біля Львова на карантин через спалах вірусу закрили село Давидів. Також планують закрити село Задвір'я у Буському районі.

Христина Гоголь

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!