У львівській лікарні померла жінка, яка постраждала від вибуху гранати у Дрогобичі

18835 0
Наталія Здебська пережила кілька важких операцій.
фото: 03244

фото: 03244

Сьогодні, 5 березня, після численних операцій та інтенсивного лікування перестало битися серце 37-річної Наталії Здебської. Дрогобичанка дивом вижила після розриву гранати 20 лютого. Жінка кілька тижнів перебувала на лікуванні у Львові в реанімації, проте її так і не вдалося врятувати. Про це повідомляє місцевий сайт Дрогобича 03244.

Читайте також: У Дрогобичі внаслідок вибуху загинуло двох людей

Розрив вибухового пристрою спричинив тяжкі тілесні ушкодження у Наталії, в наслідок яких жінці пробило легеню, шлунок, пошкодило інші внутрішні органи. Осколки гранати застрягли практично по всьому тілу, завдали проблем із оком.

Наталія пережила кілька важких операцій. Попереду – мали бути нові операцій втручання та тривала реабілітація. Однак, як повідомили рідні жінки – її серце перестало битися.

Сиротами залишилися двоє малолітніх дітей – 15-річний син та 6-річна дочка Наталії. Син Наталії Здебської – Микола навчається на першому курсі ВПУ №19 у Дрогобичі.

Щоб не залишити родину на одинці із горем, небайдужих просять допомогти сім’ї фінансово.

Кошти можна переказувати на банківську картку батька Наталії – Анатолія Здебського

5168 7574 0221 0068. (Контактний номер телефону батька – 0671324746)

або ж на картку сина Наталії – Миколи Череватого

4149 4991 4674 9583.

Нагадаємо, що 20 лютого у Дрогобичі внаслідок вибуху загинули двоє чоловіків віком 37 та 40 років. Жінку, чоловік якої був один із загиблих, Наталію Здебську, госпіталізували до лікарні з пораненнями.37-річна дрогобичанка Наталія Здебська, яка вижила після розриву гранати, перебувала в реанімації на лікуванні у Львові.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!