У Львівській лікарні швидкої допомоги відновили відділення дитячої кардіохірургії

3141 0
Вже можна записуватись на консультацію.
Фото: ЛШМД/Фейсбук

Фото: ЛШМД/Фейсбук

У Львівській лікарні швидкої медичної допомоги відновили відділення дитячої кардіохірургії. Тут уже провели першу операцію. Про це ідеться на фейсбук-сторінці лікарні.

«Відновлено операції на серці діткам. Перша операція уже зроблена. Пацієнт – хлопець, у якого під час обстеження наші спеціалісти виявили неправильне сполучення легеневих вен, дефект перетинки та зміни в одному з клапанів серця. Хірургічне втручання у таких випадках – єдиний вихід», – кажуть в лікарні.

Пацієнт, додають в ЛШМД, почувається добре і уже розпочинає реабілітацію. Зараз у лікарні готуються до другої операції на дитячому серці. Пацієнтка – 10-річна дівчинка.

Читайте також: Вони також хворіють. Яким є портрет дитини з Covid-19 на Львівщині

За напрям дитячої кардіохірургії відповідатиме серцево-судинний хірург Віталій Петров, до якого можна звернутись за консультацією за номером (098) 912 05 63.

Нагадаємо, у ЛШМД також проводять операції з трансплантації та відкрили лабораторію, де, серед іншого, роблять ПЛР-тести.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!