У Львові 32-річний чоловік став донором для трьох людей. Фото

15019 0
У чоловіка була травма голови, несумісна із життям. Завдяки згоді його матері на донорство вони врятували життя трьом людям.
Фото: Iryna Zaslavets

Фото: Iryna Zaslavets

У Лікарні швидкої допомоги жінці і двом чоловікам провели трансплантацію органів. Про це написав гендиректор лікарні Олег Самчук. 

Донором нирок став 32-річний чоловік із Львівщини, у якого була травма голови, несумісна із життям. Завдяки згоді його матері на донорство вони врятували життя трьом людям.

«Завдяки цьому рішенню шанс на життя отримали одразу троє людей», – повідомив Олег Самчук. 

Одну нирку пересадили 43-річній жінці, нирки якої відмовили ще 10 років тому. Іншу нирку пересадили 46-річному львів’янину, у якого кілька років тому відмовили власні нирки. Також врятували життя 48-чоловіка з Прикарпаття, який хворіє вже три роки. Йому пересадили серце.

Читайте також: У Львові вперше провели трансплантацію нирки дитині

Нагадаємо, у липні 2020 року у Львівській лікарні швидкої допомоги вперше провели операцію з пересадки серця. У лютому Львівська лікарня швидкої допомоги отримала ліцензію на трансплантацію органів. Пізніше на базі лікарні відкрили Центр трансплантації. 

Фото Лікарні швидкої допомоги


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!